Get Flash Player to see this video!
تماس با ما
  • آدرس:
  • خیابان تخت طاووس، خیابان شهید سرافراز، مقابل سفارت کانادا، برج موج، طبقه 6، واحد 26
  • تلفن:        88710588 ( 21 98+ )
  • فكس:      88710590 ( 21 98+ )
  • ایمیل:     info@cankash.com



شركت كنكاش  كـه شعبه شـركت كـانـادايــی The  Cross Border  Consulting  Network مي باشد توسط آقاي محمود محمودي در سال 1995 در تهران تاسيس گرديد. آقاي محمودي در سال 1980 به كشور كانادا عزيمت كرده، كار و حرفه خود را در اداره مهاجرت در شهر تورنتو آغاز نمودند. ايشان طي مدت 15سال در ارائه خدمات به مهاجرين در كانادا و چندين كشور ديگر فعال بودند تا اينكه سرانجام بر آن شدند كه تجربيات و مهارت هاي خويش را به عنوان يك مهاجر از طرفي و كارمند اداره مهاجرت از طرف ديگر به ايران بياورند. از آن زمان تا كنون ايشان شركت كنكاش پيك را كه يكي از شركت هاي پيشتاز در امر مهاجرت بوده است، مديريت كرده اند.

افزایش هزینه های تقاضا در گروه های مختلف جهت اقدام تحت استان کبک
 
کانادا
شرايط مهاجرت به كانادا از طريق سرمايه‌گذاري:
در حال حاضر مهاجرت به كانادا از طريق دو گروه زير انجام مي‌شود:
گروه سرمايه‌گذاران،  180.000 دلار كانادا: متقاضيان براي قرار گرفتن در اين گروه، بايد حائز شرايط زير باشند: از دارايي‌ خالص‌ به ميزان حداقل 1.600,000 دلار كانادا برخودار باشند. اين دسته از متقاضيان پس از موفقيت در مصاحبه، بايد مبلغ‌ 800,000 دلار (به ازای صدور ويزاها و برگه‌هاي اقامت دائم خود و افراد تحت تكفل) در نزد خزانه‌داري دولت‌ كانادا، به ‌مدت‌ پنج‌ سال‌ بدون‌ هيچ‌گونه‌ سود‌ يا زیان به ‌عنوان‌ سپرده‌گذاري‌ كنند. در صورتي ‌كه متقاضي از توانايي پرداخت مبلغ 800,000 دلار برخوردار نباشد، مي‌تواند نسبت به دريافت این مبلغ از بانك‌ها و بنگاه‌هاي‌ اقتصادي‌ به صورت وام 5 ساله اقدام كند. در مقابل‌ دريافت‌ اين‌ وام‌ وي بايد‌ 180.000دلار بابت‌ بهره‌ به  بانك وام‌دهنده بپردازد. متقاضيان بايد ثابت كنند كه داراي سوابق كسب و كار و يا سابقة مديريتي (مالي، بازاريابي، عاملي و... ) بوده و  داراي مدارك مستند از قبيل: ثبت شركت، روزنامه رسمي، جواز كسب، مجوز كار از اتحاديه‌ها، موافقت اصولي، اظهارنامه‌هاي مالياتي، صورت‌هاي سود و زيان، ته قبض‌هاي مالياتي، ... ادامه مطلب

 اتحادیه اروپا
بلغارستان به عنوان معبر ورودي سرمايه‌گذاران به اتحاديه اروپا: پس از پيوستن بلغارستان به اتحاديه اروپا در سال 2007، اين كشور تا پایان 2011 به‌ طوركامل به شنگن ملحق خواهد شد. همچنين در30 آوريل سال 2009، پارلمان بلغارستان طرحی را به تصویب رساند که بیانگر چارچوب و ساز و کار سرمايه‌گذاري برای گرفتن اقامت و تابعيت در آن كشور است. اين طرح بر پاية الگوي مهاجرت سرمايه‌گذاري (مديران و صاحبان مشاغل) در كانادا بنيان نهاده شده است. با داشتن كارت اقامت دائم آن كشور، افراد همانند يك مقيم بلغاري- اروپايي از مزاياي آنها بهره‌مند خواهند شد. ضمناً متقاضيان ملزم به دانستن زبان بلغاري و يا حتي يك روز زندگي در آن كشور نيستند. فرايند مزبور، از مرحلة اقدام تا دريافت اقامت دائم، 7 تا 11 ماه به طول مي‌انجامد. واجدين شرايط: ارزش دارايي‌هاي متقاضي و همسر وی، بايد بالغ بر  1,000,000 يورو باشد. پس از اتمام مراحل قانوني و موفقيت در آن مراحل، متقاضي بايد معادل 511,000 يورو، به مدت 5 سال به خزانه دولت بلغارستان واريز کند. مبلغ پرداختي پس از مدت مذكور بدون سود و زيان پس داده مي شود. در صورت عدم تمايل به پرداخت 511,000 يورو، متقاضي مي‌تواند مبلغ 170,000 يورو به عنوان بهره، به يكي از بانك‌هاي كانادايي، پرداخت کند..... ادامه مطلب

  امریکا 
شرايط مهاجرت به آمريكا از طريق سرمايه‌گذاري
یکی از راه‌هاي مهاجرت و اخذ اقامت از امریکا، گرفتن ویزای EB5 و يا اصطلاحاً دريافت اقامت از طریق سرمایه‌گذاری است كه خوشبختانه در ایرانیان نيز موفق به اخذ آن شده‌اند. صدور اين نوع ويزا از آنجا شروع شد كه کنگره آمریکا در سال 1990 برنامه سرمایه‌گذاری EB5 را جهت کنترل مهاجرت‌های غیرقانونی به آمریکا و نیز جذب سرمایه‌های خارجی را به تصویب رساند. جهت دریافت این نوع ويزا، متقاضي ‌باید مبلغ یک میلیون دلار در مناطق مشخص شده سرمایه‌گذاری نمايد. البته دولت آمریکا به طور موقت و آزمایشی میزان سرمایه‌گذاری در مناطق محروم با نرخ بیکاری بالا را به میزان 500.000 دلار کاهش داده است. بر اين اساس تعداد 3.000 سرمایه‌گذار خارجی در هر سال می‌توانند تحت این نوع سرمایه‌گذاری، مجوز اقامت دريافت كنند. در اين راستا سرمایه‌گذار باید 10 شغل تمام وقت را برای شهروندان و ساکنین و یا مهاجرین قانونی که دارای اجازه کار باشند ایجاد نماید...... ادامه مطلب

دومینیکا
برنامه شهروندی از طریق سرمایه گذاری:

مشترک المنافع دومینیکا، یک جزیره کوچک می باشد که در دریای کارائیب بین مارتینیک و گوادالوپ که دو منطقه فرانسوی می باشند واقع شده است. این کشور انگلیسی زبان قبلا یک مستعمره بریتانیا به شمار می رفت. واحد پول دومینیکا دلار کارائیب شرقی می باشد که با دلار ایالات متحده مرتبط می باشد. مشترک المنافع دومینیکا تابعیت دو گانه را به رسمیت می شناسد.
دومنیکا در روز سوم نوامبر سال 1493 در سفر دوم اکتشافی کریستف کلمب شناسایی شد. پایتخت این جزیره روسو نام دارد. دومینیکا در زبان لاتین به معنی " روز خدا (The Lord’s Day) می باشد که در سوم نوامبر 1978 به عنوان کشوری جمهوری به استقلال رسید... ادامه مطلب
 

سینت کیتس و نویس
برنامه شهروندی از طریق سرمایه گذاری:
شهروندی سینت کیتس و نویز(سینت کریستوفر و نویز) از طریق برنامه سرمایه گذاری در سال 1984 تحت قوانین شهروندی 1984, قسمت دوم, بخش 3(5) تاسیس شد که با سابقه ترین برنامه شهروندی از طریق برنامه سرمایه گذاری می باشد.
سینت کیتس و نویز در بخش شمالی دریای کریبین غربی و در حدود 2000 کیلومتری جنوب شرقی میامی واقع شده است.
سینت کیتس در 1983 از بریتانیا مستقل شد و یک فدراسیون جزیره های دوقلو را تشکیل داد؛ نویز با مساحت 93.2 کیلومتر مربعی و سینت کیتس با مساحت 168.4 کیلومتر مربع. این فدراسیون یک ملت مشترک المنافع بریتانیایی به رهبری ملکه الیزابت 2 و یک دمکراسی قوی بر پایه سیستم پارلمانی بریتانیایی می باشد.......ادامه مطلب


كبك
شرايط مهاجرت به كبك از طريق سرمايه‌گذاري: در حال حاضر مهاجرت به كبك از طريق دو گروه زير انجام مي‌شود: گروه سرمايه‌گذاران، معروف به 180.000 دلار كانادا. متقاضيان براي قرار گرفتن در اين گروه، بايد حائز شرايط زير باشند: از دارايي‌ خالص‌ به ميزان حداقل 1.600,000 دلار كانادا برخودار باشند. اين دسته از متقاضيان پس از موفقيت در مصاحبه، بايد مبلغ‌ 800,000 دلار (به ازای صدور ويزاها و برگه‌هاي اقامت دائم خود و افراد تحت تكفل) در نزد خزانه‌داري دولت‌ كانادا، به ‌مدت‌ پنج‌ سال‌ بدون‌ هيچ‌گونه‌ سود‌ يا زیان به ‌عنوان‌ سپرده‌گذاري‌ كنند. در صورتي ‌كه متقاضي از توانايي پرداخت مبلغ 800,000 دلار برخوردار نباشد، مي‌تواند نسبت به دريافت این مبلغ از بانك‌ها و بنگاه‌هاي‌ اقتصادي‌ به صورت وام 5 ساله اقدام كند. در مقابل‌ دريافت‌ اين‌ وام‌ وي بايد‌ 180.000دلار بابت‌ بهره‌ به بانك وام‌دهنده بپردازد . كارآفرينان: كارآفرينان گروه ديگري هستند كه مي‌توانند از طريق كبك اقدام به مهاجرت كنند. متقاضيان براي قرار گرفتن در اين گروه، بايد حائز شرايط زير باشند: حداقل‌ ارزش ‌ خالص دارایی متقاضيان اين گروه بايد‌ ‌‌300,000 دلار كانادا ‌باشد. مهاجر بايد ظرف‌ مدت دو سال‌ از زمان‌ ورود، .... ادامه مطلب 
Last News